GLOBAL RESEARCH


Mai mult de 10 ani in avangarda cercetarii romanesti! 

Global Research - Mai mult de 10 ani in avangarda cercetarii Romanesti! Global Research SRL este o companie private infiintata in 2002 cu obiect principal de activitate "cercetarea - dezvoltarea in domeniul stiintelor fizice si naturale".

Printre partenerii nostrii in cercetare se numara societati comerciale si institute de cercetare & dezvoltare de prestigiu, cum ar fi: Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Chimico-Farmaceutica – ICCF , INC-DTCI ICSI - Rm.Valcea, Lisa Draxlmeier - Pitesti, IMUC FPB - Bucuresti, INCDTIM Cluj Napoca, INCDFLPR Magurele, IMSAT - Rm.Valcea, CNE-PROD Cernavoda, Procel S.A - Rm. Valcea, Mecro System - Bucureşti, UTI Systems S.A – Bucuresti, Universitatea de Stiinte Pitesti si Universitatea de Farmacie Craiova.

Am continuat cercetarea si credem ca Global Research are cea mai avansata baza de crecetare si productie pilot in domeniul extractelor naturale din Romania. Soxhlet, extractie cu microunde, ectractie cu fluide supercritice, caracterizare HPLC sau UV-Vis sunt doar cateva echipamente avansate, unele unice in Romania care sunt la dispozitia noastra. 

Folosind experienta romanească, acumulata şi certificata prin multiple medalii, Global Research a folosit apa cea mai pura, apa saracita in deuteriu, a adaugat experienta si cercetarea proprie in extrasul de ardei iute, capsicum si alte uleiuri esentiale din flora romaneasca spontana, a adugat multa munca si pasiune si a rezultat un produs unic, original CAPSIO.Sunt putine produse originale, „Made in Romania”, Capsio este unul dintre ele.

Plecand de la necesitatea de tratament pentru intreaga familie, Global Research a construit o gama destinată intregii familii. Gripa, raceala, rinita, sinuzita, migrena sau otita, la adult si copil sunt numai cateva din preocuparile avute in vedere. Gama Capsio este notificata la nivel European, conform Anexei VII a Directivei Europene nr. 93/42/CE, din 14 Iunie 1993, ca Dispozitiv Medical de Cls I.

Global Research produce de asemenea si gama Capsinol, promovaata si vanduta in Europa de Vest de catre partenerul nostru din Olanda, Rehocare B.V. – Soest (www.capsinol.com).

Din 2015 Global Research este certificata ISO 9001/2008 si 13485/2012, pentru calitatea dispozitivelor medicale de catre prestigiosa agentie britanica, UKAS Mangement Systems.
Tinad cont de toate cele de mai sus suntem in avangarda cercetarii verzi din Europa. 

Dr. Catalin Ducu

Dr. Catalin Ducu

Catalin Ducu a fost incepând din anul 1998 asistent univeristar în cadrul Facultăţii de Ştiinte a Universitatii din Pitesti, avand o activitate de cercetare importanta în domeniul Analizei Structurale prin tehnici de Difracţie şi Fluorescentă cu Radiaţii. In anul 1999, Catalin Ducu a promovat concursul pentru ocuparea postului de Lector Universitar in cadrul catedrei de fizică a Universităţii din Pitesti, pentru ca incepand din anul 2004 sa devina Cercetator Stiintific III, sa infiinteze si sa conduca in functia de director, Centrul de Cercetare pentru Materiale Avansate, centru acreditat CNCSIS din 2005.

Dr Iulian Tecu

Dr Iulian Tecu

Experianta in management a Dr. Iulian Tecu implica mai mult de 25 de ani in companii medicale si farmaceutice, din care peste 8 ani in functii de conducere in companii Multinationale si de asemenea peste 2 ani in dezvoltare si trainig a fortei de vanzari in Europa Centrala si de Est.
Din 1997 a intrat in cadrul unei prestigioase companii farmaceutice americane, Schering Plough, o companie profund inovativa (vezi Claritine unul din produsle de avangarda in tratamentul alergiilor), activand aici pana in anul 2008 si ocupand functia de Training & Field Force Effectiveness Manager. A participat la peste 20 cursuri de trainig si dezvoltare externa, a condus peste 4 cursuri internationale de trainig in Europa Centrala si de Est, realizand peste 150 zile de training ca facilitator. 

CALITATEA GLOBAL RESEARCH

Din 2015 Global Research este certificata ISO 9001/2008 si 13485/2012, pentru calitatea dispozitivelor medicale de catre prestigioasa agentie britanica, UKAS Mangement Systems.

Vezi alaturat un film cu facilitatea de productie si cercetare Global Research.

FOLLOW US

ADRESA
S.C. GLOBAL RESEARCH SRL
Adresa Administrativa: Str. Argesului, nr. 4A, 110151 Pitesti, jud. Arges, Romania
Adresa Productie: Stefanesti, Sos. Bucuresti-Pitesti km 110, Corp A1.2, 117721, Arges, Romania

Nr. Inregistrare Reg. Comert.: J03/760/2002
Cod Unic de Inregistrare: 14940376
Cont: RO46CECEAG0130RON0891271
Deschis la: CEC BANK Piteşti


CONTACT

Email: office@capsio.eu

Mobil: +40 371 103 733