Apa Saracita in Deuteriu

Apa Saracita in Deuteriu

Din studiile efectuate asupra apei de ghetar, cu un continut redus cu 25% in Deuteriu fata de apa de suprafata, au rezultat efecte biologice considerate foarte importante de catre un grup de cercetatori de la un institut din Romania ( ICSI Valcea), care au decis declansarea unor cercetari pentru obtinerea in laborator si la scara industriala a apei cu continut cat mai scazut in deuteriu. Rezultatul acestor cercetari a fost punerea la punct a unei tehnologii de obtinere a unei ape cu un continut de deuteriu cuprins intre 25ppm si 120 ppm si brevetarea acesteia. Brevetul a fost distins cu diplome si medalii de aur la saloanele de inventica de la Bruxelles, Londra, Geneva si Budapesta.


Capsaicin

Capsaicin

Ardeiul iute, mai ales cel rosu la culoare, contine capsaicina, este o substanta care are proprietatea de a reduce durerea si inflamatia din afectiuni precum migrene, alergii, sinuzite si este foarte eficient in raceala si gripa. Mecanismul de actiune la om si la animale de altfel a fost bine descifrat.
Explicatiile stiintifice pentru cele mentionate sunt legate de desensibilizarea terminatiilor nervoase corespunzatoare nervilor trigeminali prin scaderea secretiei de substanta P - un neurotransmitator, vinovat de producerea durerii si inflamatiei la nivelul sinusurilor sau altor zone bogat inervate de la nivelul capului. Uleiuri Esentiale

Uleiuri Esentiale

Aromaterapia este o ramura a terapeuticii naturiste, mai precis a fitoterapiei, care urmareste vindecarea unor afectiuni folosind un grup de substante deosebit de complexe, secretate de plante, numite uleiuri volatile, uieiuri esentiale sau uleiuri aromatice. Originea acestei terapii se pierde in negura timpurilor.
Afirmarea aromaterapiei ca stiinta a aparut in Egiptul Antic, unde au existat veritabili maestri ai stiintei medicate care, intuind efectele deosebite ale uleiurilor volatile, le-au folosit cu un deosebit succes in prevenirea maladiilor infectioase, precum si in tratamentul altor afectiuni (digestive, hormonale, psihice).
 


Sare de la Marea Moarta

Sare de la Marea Moarta

Situata la frontiera dintre Iordania, Israel si Palestina, Marea Moarta este marea cea mai sarata de pe planeta. Alimentata de Iordan si beneficiind de milenii de efectele razelor solare, Marea Moarta este foarte concentrata in saruri si minerale.
De 10 ori mai sarata decat Marea Mediterana, de 3 ori mai concentrata in sodiu, de 30 de ori in magneziu, de 16 ori in potasiu si de 36 de ori in calciu, decat Marea Mediterana. Este o sare in stare pura, nerafinata (culoare un pic galbuie) care-si pastreaza intacte toate proprietatile si principiile active adunate de-a lungul mileniilor si datorita carora este foarte cautata in centrele de tratament si talasoterapie. 

SHARE THIS PAGE!

ADRESA
S.C. GLOBAL RESEARCH SRL
Adresa Administrativa: Str. Argesului, nr. 4A, 110151 Pitesti, jud. Arges, Romania
Adresa Productie: Stefanesti, Sos. Bucuresti-Pitesti km 110, Corp A1.2, 117721, Arges, Romania

Nr. Inregistrare Reg. Comert.: J03/760/2002
Cod Unic de Inregistrare: 14940376
Cont: RO46CECEAG0130RON0891271
Deschis la: CEC BANK Piteşti


CONTACT

Email: office@capsio.eu

Mobil: +40 371 103 733